Mamas video – vše o šicím stroji

V dnešním článku pro Vás máme novinku. K našim psaným návodům, radám a tipům přidáváme také videa! Videa budeme zaměřovat na různá, věříme, že pro Vás zajímavá témata a dnes začínáme videem základním – o příslušenství šicího stroje. Videem provází Dáša, Barča stála za kamerou.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Ve videu vám popíšu šicí stroj a seznámím s vybavením základního šicího stroje. Je to opravdu základ. Pro ty, co doma mají šicí stroj a nevím jak s ním začít pracovat.

A něco ze zákulisí natáčen. 🙂

V hlavní roli je můj šicí stroj, který mi sloužil celých deset let. A i když jsem už několik let mluvila o novém vysněném „vše umějícím“ stroji a od rodiny jsem k narozeninám, vánocům a jiným příležitostem na něj dostávala peníze, k jeho pořízení jsem se neodhodlala. Práce na videích vyžadovala několik společně strávených víkendů a na jednom konci, když jsme společně seděly u počítačů, se Barča zeptala: „A co ten tvůj nový stroj?“… no nebudu rozepisovat celou naší diskuzi, neboť by to bylo na dlouho, ale skončilo to objednávkou :o).

V neděli jsme objednaly a ve středu mi do práce byla doručena velká krabice. Stroj jsem si rozbalila, jen abych se koukla, zda není poškozený, ale byla to muka, vydržet až domů, než ho vyzkouším… A doma to bylo super! S mým novým společníkem, se určitě seznámíte v některém z příštích videí. 🙂

Na stroji, který uvidíte ve videu, jsem šila všechny dosavadní projekty. A že jich bylo. Takže opravdu, pokud máte chuť šít, pusť te se do tvoření i se základním strojem a těšte se ze svých výrobků.

Sledujte videa a šijte s námi :o)

Dáša

Bára & Dáša_mamas
Zakladatelky projektu Šijte s námi. Svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře
  1. Aneta napsal:

    Právě jsem si pořídila svůj první šicí stroj a po večerech hltám všechna videa a návody jak šít. Děkuji za tyto velice přínosné stránky a přehledná videa, která mě motivují k práci.

    • Bára (mamas) napsal:

      Díky Anet za milé pisnutí. Jsme rády, že naše videa a web slouží svému účelu. Ať se nejen v šití daří! Bára

  2. Lenka napsal:

    Pěkné video, těším se na další 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Střihy a návody v e-shopu
  • Rubriky
  • Co nás baví…

    Učit vás nové věci:

    průvodce švydlenky začátečnice

    Látky nás baví nakupovat tady:

    mamtex.cz

  • Nejnovější komentáře
  • Nejnovější příspěvky
  • Archivy
  • Jsme na facebooku
  • KDE RÁDY NAKUPUJEME!

    Vše z galanterie tady:

    Stoklasa


    A když se nám nechce šít :-), tak tady:

    Tchibo

  • Kde utrácíme, protože si nemůžeme pomoct :-)

    Za galanterii tady:


    Za pěkné věci tady:

  • Inspirace, co je potřeba dětem ušít je třeba tady: :-)