Mamas videa a nový video kurz ŠIJI JAKO PROFÍK

Někdo se rád učí pomocí videí a někdo má zase raději psané fotonávody. Já patřím ke druhé skupině lidí, protože se ráda rychle vracím k částem, které mi nejsou jasné nebo naopak místa v návodu, kde je vše na první pohled pochopitelné, rychle přeskakuji. Ve videích se mi věčně nedaří najít zrovna to místo, které potřebuji zkouknout znova a neomylně se mi pouštějí části, které vidět nechci. Z tohoto faktu asi plyne také obsah našeho e-shopou, kde jsou převážně fotonávody.:-)

Máme zde však i skupinu lidí, kteří naopak videa preferují a i těm se u nás snažíme vyjít vstříc. Na našem videokanále můžete zhlédnout několik videí převážně pro začátečníky a nově jsme pro vás připravily také video kurz ŠIJI JAKO PROFÍK

Starší videa naleznete pěkně pohromadě v klubu ŠIJEME SPOLU nebo v těchto článcích:

 

Nový video kurz je určen pro začátečníky a šicí samouky, kteří stále tápou v základních technikách, pomůckách a chtějí se ve světě šití trochu zorientovat.

Ve čtyřech lekcích se naučíte používat střihy, pokládat je na látku, stříhat a řezat díly, předcházet nejčastějším problémům při šití a poznáte několik profi technik, které Vaše šití posunou o level výše.

Podrobný popis kurzu a jeho obsahu najdete na této stránce >>

Zde jen ve zkratce k jednotlivým lekcím:

  • První lekce je zaměřena na vše okolo střihů – Naučíte se pracovat se střihy elektronickými i s těmi z časopisů. Střihová příloha v časopise už pro vás nebude nepřehlednou změtí čar.
  • Ve druhé lekci se podíváme na střihání dílů a vše kolem této problematiky – Poznáte pomůcky na stříhání a značení látek a naučíte se je používat. Pochopíte látku jako takovou, její směry a vysvětlíme vám, jak střih na látku pokládat.
  • Po absolvování třetí lekce už pro vás nebude nic při šití problém – Najdete návod na havárie typu trhání nitě, křivého stehu, zlomené jehly, stroje který nešije apod.
  • Ve čtvrté lekci si posvítíme na zajímavé profi techniky, které se vždy hodí – A něco navíc se naučíte v poslední lekci. Prošití, sešívání oblouků a rohů, stabilizační steh a jiné vychytávky na vás čekají v kurzu.

Kurz je součástí našeho klubu ŠIJEME SPOLU. Pokud jste v něm již zaregistrované a nový video kurz si zakoupíte, zpřístupní se vám v rámci klubu i přístup do kurzu. Jestli u nás v klubu nejste, tak vám po zakoupení kurzu přijdou přístupy do klubu na mail a kurz již bude jeho součástí.

Kurzem, jako i v jiných mamas videích, vás bude provázet Dáša.

Je tomu již nějaký ten pátek zpátky, co jsme videa natáčely, takže kdyby se vám zdála Dáša na videích v pase trochu objemnější, tak vězte, že nesnědla před natáčením bochník chleba, ale je v té době na konci 8 měsíce a nosí pod srdcem svého, dnes již rok a půl starého, Šimona.:-)

Rozhodly jsme se, dát vám nyní k dispozici kurz za zaváděcí poloviční cenu. Za necelou pětistovku tak získáte skoro tři hodiny nabušené informacemi o šití.:-)

Věříme, že informace v kurzu obsažené vám budou k užitku, i my jsme se při tvoření kurzu mnohému naučily 🙂 a šití vám bude zase o kousek bližší.

Užívejte jaro a učte se novým věcem, protože jak pravil Dalajláma: „Prvním krokem na cestě ke štěstí je učení se.“

Bára

Bára (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, kterou baví život, máma dvou báječných dětí, manželka skvělého muže. Spolu s Dášou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnout.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Střihy a návody v e-shopu
  • Rubriky
  • Co nás baví…

    Učit vás nové věci:

    průvodce švydlenky začátečnice

    Látky nás baví nakupovat tady:

    mamtex.cz

  • Nejnovější komentáře
  • Nejnovější příspěvky
  • Archivy
  • Jsme na facebooku
  • KDE RÁDY NAKUPUJEME!

    Vše z galanterie tady:

    Stoklasa


    A když se nám nechce šít :-), tak tady:

    Tchibo

  • Kde utrácíme, protože si nemůžeme pomoct :-)

    Za galanterii tady:


    Za pěkné věci tady:

  • Inspirace, co je potřeba dětem ušít je třeba tady: :-)