10 výročí našeho webu

První zářijový týden je pro mnohé zlomový. Zejména pro děti, puberťáky, ale i rodiče. U nás zejména pro mě. Konec léta, začátek školy. A do toho všeho mi Barča v srpnu říká. „A víš, že máme na konci srpna 10 let našeho webu?“ Koukám na ni a říkám. „Co? deset let?“ Takže letošní přelom měsíců, je pro nás ještě více přelomový. Slavíme deset let webu šijte s námi.

Celou dobu jej opečováváme s láskou a poctivou prací. Učíme se, objevujeme nové, posouváme se, pořád děláme chyby, čelíme výzvám, ale v každém projektu najdete kousek našeho srdce.

K oslavám patří dárky. Dárek, který jsme pro vás připravily, udělá radost nám, pokud jej využijete. Jedná se o slevu na celý nákup našich střihů. Pro desáté výročí, by se hodila sleva 10 %, ale my jsem dvě mamas holky, takže se sleva zdvojuje.

Budeme rády, pokud oslavíte naše výročí nákupem našich střihů a využijete slevu 20 %!

Budeme také rády za fotky, dotazy či komentáře nejen na webu, ale i na sítích.

Zajímá vás něco? Ohledně našich střihů, šití nebo nás samotných? Nejlepší je položit dotaz v naší FB skupině. Skupina je uzavřená, takže věříme, že jsou tam s námi uživatelé, které zajímá šití, tvoření, inspirace a chtějí si šití užívat a mít z něj radost. Takže hejtů se bát nemusíte.

Děkujeme za báječných deset let a těšíme se na další společnou cestu. Šijte s námi i nadále!

Vaše Dáša a Bára

PS.: Zajímá vás, kde se vzal název šijte s námi? Uprostřed noci v koupelně při společném čištění zubů po jednom dlouhém pracovně-kreativním dnu. Byla to odpověď na základní otázku – jak se bude náš web jmenovat? Padala různá hesla, ale jak se řeklo šijte s námi, bylo vyhráno :o)!

PS2: Divíte se, proč na blogu najdete články už z ledna roku 2012, když slavíme „teprve“ 10 let? Tvorbě našeho webu sijtesnami předcházelo období blogu Mamas hand made, jehož obsah jsme na nově vzniklý web přenesly, ať najdete vše pěkně pohromadě. Proto jsou zde k nalezení i články starší. 😉

Dáša (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, která si jde za svými sny. Máma dvou báječných dětí, partnerka skvělého muže. Spolu s Bárou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů