Háčkované vitamíny

Na přelomu zimy a jara se vitamínů nedostalo naší babičce, která několik týdnů zápasila s chorobou. Když nemoc ustoupila a nastala fáze rekonvalescence a znovu nabírání sil, pustila se babička do háčkování zeleniny a ovoce. Návody s postupem háčkování jsem si koupila na Fleru.

1

2

Osobně jsem uháčkovala lilek a jedno jablko a musím přiznat, že háčkování (i pletení) není moje parketa. Babička to však zvládá skvěle. Vanda od ní dostala bedýnku zeleniny a mísu ovoce.

Pro toho, kdo rád háčkuje a chce vytvořit originální hračku, mohu jen doporučit. Háčkované vitamíny doplnily naší „jídelní“ sadu šitého jídelníčku.

3

4

Hezké tvoření.

Dáša

 

Bára & Dáša_mamas
Zakladatelky projektu Šijte s námi. Svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře
  1. Monika napsal:

    Díky za tip na Fler/kamlin. Už jsem zakoupila „dudlík“ apod. ;). Snad bude uháčkováno a podarováno, než miminku bude 18:). Jídelníček se mi ale asi líbí víc ten od Vás, šitý.

  2. Adéla napsal:

    Nádhera. Já jsem ráda, že jsem se naučila šít, háčkovat neumím a asi se o to ani snažit nebudu. Zkusím raději šitý jídelníček 🙂 Ale fakt krása.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů