Velikonoční přípravy

U nás jsou přípravy na Velikonoce v plném proudu, a tak pro Vás mám dnes dva tipy.

Pamatujete si věnec, který jsme Vám ukazovaly v loňském článku, jako jarní inspiraci? Byl to tento, z větviček. Loni jsem ho nestihla, ale letos jsem narazila na pokácený strom, který už byl plný kočičkových větviček, a tak už mi letos neunikl.

Make a Beautiful Pussy Willow Wreath_F

Věnec na dveře

Pravda, kvality originálu nedosahuje, ale je náš. :-) Takže pokud taky narazíte na vhodný výrobní materiál, tak směle do toho.

A druhý tip je na barvení vajíček. Pokud doma pečete dětem narozeninové dorty, pak doma jistě máte gelové barvy na potahovací hmotu. A pak taky víte, že jejich spotřeba na barvení dortů je minimální a zbytek není moc k užití. Dříve než je člověk stačí spotřebovat totiž projdou svou expirací. A tak nás napadlo, že je použijeme na barvení vajíček.

003 Velikonoce

Použili jsme klasický postup – teplou vodu, ocet a barvu a výsledky vidíte. Jsou to pěkné jemné barvičky. A spotřeba je opět minimální. Jedno se dokonce obarvilo vlivem nějakých svých pochodů krásně mramorovaně. 🙂

004 Velikonoce

No pak už je jen stačí trochu dozdobit. O to se postarají děti, takže máte hotovo. 🙂

001 Velikonoce

Užijte si krásné a pohodové velikonoce!

Bára

Bára & Dáša_mamas
Zakladatelky projektu Šijte s námi. Svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů