Ohlédnutí za rokem 2017

Zdravím vás poprvé v novém roce 2018 milé tvořivé duše. Mám stále zataženou ruční brzdu tvoření, která se mi sekla už koncem roku a ne a ne ji odbrzdit, tak bude první článek nového ruku spíše bilanční než tvořivý. Mnohdy mi pohled na to, co jsme již vytvořily a zvládly, dodá energii do nového tvoření. Mrkneme se, co jste nejvíce četli, komentovali, kupovali, přidám i pár čísel a pokud mě, než dopíšu článek, napadne nějaké překvápko pro vás, tak ho sem hodím. 🙂

Uvařte si kafe nebo dobrý čaj a taky se na chvíli ve svém životě zastavte a zamyslete nad uplynulým rokem.

V roce 2017 jsme na blog přidaly 97 příspěvků. Mnohé z nich představovaly vaše tvoření, protože nová galerie začala fungovat až někdy v polovině roku. Ale mnohé jsme pro vás od A do Z připravily. Našla jsem tyto články:

  • 5 ryze naučných článků – o tom jak pokládat střih na látku, jak ušít výpustkovou kapsu apod.
  • 16 článků s inspirací na vše možné, s návody na nešité věci nebo s informacemi o vyhlášených soutěžích.
  • 25 článků s návody a střihy zdarma a
  • 7 článků s infem o nových střizích v našem obchůdku.

Sama jsem překvapena, kolik toho je.:-)

Nejvíce vás zaujal naučný článek Jak umístit střih na látku. Tento článek má doteď skoro 18 tisíc shlédnutí. Druhým nejčtenějším článkem byl návod se střihem na rukavice. Asi nejsme jediní, kdo pořád ztrácí rukavice, protože zaujal přes 16,5 tisíce švadlenek. 🙂 A jen o kousek pozadu s 16 tisíci shlédnutí zůstává článek s návodem na látkový košík. Zaujala vás taky zavinovačka, Á-čková sukně nebo čepička pro miminko.

V e-shopu přibylo 6 a půl nových návodů.

Půlku si zasloužil upgradovaný návod na kalhoty s kapsami, kde jsme přidali velikosti a dále se objevily návody:

A když jsme u těch placených návodů, mrkneme taky na statistiky vašich nákupů.

Stále u vás vedou střihy na soft bundu a kalhoty. Pak mikina s raglánovým rukávem a mikina klasik. A dále rádi šijete trička, legíny, pyžamka a šatičky nebo konstruujete vlastní střihy s našim e-bookem. A nesmím zapomenout ani na pěknou řádku kafíček, které jste nám při nákupu dopřály. Velké DÍKY VÁM patří.

A jen tak pro zajímavost – nejvíce nakupujete v březnu a v září.:-)

Jsem skoro u konce článku a jak jsem na začátku slíbila, chtělo by to nějaké překvapení pro Vás. Chtěla jsem vám zde dát tipovací soutěž o počet kafíček, které jste nám koupily, ale pak jsem si uvědomila, že holky které kafe koupily by měly výhodu, protože jsme jim přibližný počet kafíček psaly v mailu.:-) Takže tato soutěž nebude. Místo toho na týden o 25% snížíme cenu všech loňských návodů. Nakupovat se slevou můžete do středy 10.1.2018 včetně zde v obchůdku >>

No a teď už zbývá jen se zase odbrzdit, vytyčit si cíle pro rok 2018 a dát se do jejich plnění. Ať je za čím se za rok zase ohlédnout.

Mějte úspěšný, radostí a láskou naplněný nový rok.

Bára

Bára (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, kterou baví život, máma dvou báječných dětí, manželka skvělého muže. Spolu s Dášou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnout.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů