Inspirace na vánoční ozdoby od Liběny

Dnes tak trochu netradičně, protože je neděle a ještě k tomu třetí adventní, nepřinášíme inspiraci na výrobky ušité podle našich návodů, ale na krásné filcové ozdoby na stromeček. Jejich autorkou je Liběna Petruželková.

Tato něžná krása nepotřebuje komentář ani popisovat postup. Všem je hned jasné, že to chtělo trpělivost a lásku k tvoření.

vanocni ozdoby 4

vanocni ozdoby 5

vanocni ozdoby 6

vanocni ozdoby 7

vanocni ozdoby 8

vanocni ozdoby 1

vanocni ozdoby 2

vanocni ozdoby 3

Líbě moc děkujeme za fotečky jejich vánočních ozdob.

A nám všem přejeme pohodu v tomto adventním čase. A pokud ještě nemáte doma pohromadě všechny dárečky, můžete se nechat inspirovat našimi tipy v tomto článku.

Bára & Dáša

Bára & Dáša_mamas
Zakladatelky projektu Šijte s námi. Svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře
  1. Peta napsal:

    Ahoj, děkuji za krásné tipy, o víkendu se chci do obdobných ozdob pustit, tak se mi snad podaří stejně jako na fotografiích..

  2. Adéla napsal:

    Jsou moc krásné. Před časem jsem si kdesi vytrhla návod na výrobu podobných ozdobiček z filcu a zatím na ně nedošlo, tak že by na příští Vánoce? 🙂 V příštím roce se každopádně chystám na jídlo z filcu.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů