Textilní etikety mamas

Kdo doma šije, tvoří a vlastníma rukama něco vyrábí už jistě někdy uvažoval nad svými vlastními etiketami. My jsme si s našimi etiketami prošly vývojem od doma ručně nažehlených etiket pomocí transfer papíru, přes tištěné etikety objednávané z Fléru až po dnešní verzi tkaných textilních etiket.

Prodejkyně na Fléru, kde jsme si etikety několikrát objednávaly, přestala toto zboží nabízet a tak jsme dospěly k rozhodnutí, že je čas udělat si radost a pořídit si pořádné tkané textilní etikety mamas.

001 Textilní etikety_t

Poptaly jsme několik výrobců. Chtěly jsme co nejmenší minimální množství, přece jenom nejsme žádná velkovýroba :-), za rozumnou cenu. Někteří výrobci se nám ani neozvali, zřejmě pro ně nebyla naše malá poptávka zajímavá, ale pár se jich přece jen ozvalo.

Nakonec jsme vybrali firmu Agna plus. Velikost našich etiket je 30 x 44 mm, minimální odběrní množství je 1000 ks a celkově jsme za ně zaplatili i s poštovným 4017 Kč. Jedna etiketa tedy vyšla na 4 Kč.

Je to moc či málo? Cena za kus se nám zdá OK, nevýhoda je minimální množství. Pro jednotlivce je 1000 etiket docela dost a cena se pak celkově vyšplhá docela vysoko, ale zase máte jistotu, že Vám jen tak nedojdou.

009 Textilní etikety

002 Textilní etikety

Teď už jen nezapomínat je do těch švů všívat, tak jak se mi to stalo u poslední mikiny. 🙂

Jak to máte s etiketami Vy? Máte taky svoje vlastní? Vyrábíte si je doma nebo máte nějakého oblíbeného prodejce? Nebo o nich zatím jen uvažujete? Podělte se s námi o Vaše zkušenosti v komentářích.

Krásné léto a dělejte si radost. I když to něco stojí, většinou to za to stojí!

Bára

Bára & Dáša_mamas
Zakladatelky projektu Šijte s námi. Svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře
  1. Jiří Trnka napsal:

    Nutno dodat, že etikety od firmy Jiří Trnka – Agna plus byly tkané a ne tištěné. Tištěné etikety stojí okolo 1,- Kč + DPH za kus. Minimální množství je 500 kusů.

  2. Marko napsal:

    Dobrý deň, rád by som vám ponúkol potlač saténových, alebo nylónových textilných etikiet, čiernou, bielou, zlatou, striebornou farbou, alebo základnými farbami. Po zadaní požiadavky obratom vytvorím foto vzorku a vyrobím do 24h. V prípade objednávky nižšej ako 1000ks vám pripravím individuálnu cenovú ponuku. (https://textilneetikety.sk)

  3. Jana napsal:

    Etikety mám od Nani etikety. Tisknout od 1 kusu, takže super.

  4. Petra napsal:

    Dámy,zkuste firmu higa.sk 😉

  5. Hana Meixnerová napsal:

    Já objednávala na fleru, bohužel mi etikety docházejí a paní mi odpovedela, že o objednávce zatim neuvažuje, že vyrobce pozaduje minimalni obj. 1000 ks. Myslím, že by se to bez problemu prodalo. Já bych si klidne 100ks ráda vzala. :-(.

  6. Ivana Hovořáková napsal:

    Dobrý den,
    já mohu doporučit firmu higa.sk – mají min. odběr 250 ks. Samozřejmě čím méně kusů, tím vyšší cena za kus. Já jsem si objednala 500 kusů. Cena se odvíjí od počtu barev, rozměrů atd., je třeba poslat poptávku.

  7. Dana Chatrná napsal:

    Pěkný den, už nějakou dobu jsem se ohlížela po etiketách. Šiju většinou jen pro vnučky nebo známé ale když dcera začala prodávat oblečení po holkách a moje „dílka“ jsem začala potkávat, když jsem šla pro holky do školky rozhodla jsem se že si je pořídím. Pro začátek jsem si na Fleru objednala 50ks saténové tištěné a jsem nadšená. V pohodě jsem se domluvila a cena byla taky dobrá.Už se těším jak je poprvé použiju

  8. Lucie napsal:

    Dobrý den, jsem na tom uplně stejně bo 1000ks je pro mne přílyš, nevím kde sehnat 🙁

  9. whitehorse napsal:

    Dobrý den,
    díky za tip a inspiraci kde etikety sehnat. I když 1000ks je fakt hodně, tak když se to spočítá, že na ušití pyžamka spotřebuji 2ks, tak najednou to není tak moc.
    Prozatím kombinuji etikety z transferového papíru a přenášené levandulovým EO.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Střihy a návody v e-shopu
  • Rubriky
  • Co nás baví…

    Učit vás nové věci:

    průvodce švydlenky začátečnice

    Látky nás baví nakupovat tady:

    mamtex.cz

  • Nejnovější komentáře
  • Nejnovější příspěvky
  • Archivy
  • Jsme na facebooku
  • KDE RÁDY NAKUPUJEME!

    Vše z galanterie tady:

    Stoklasa


    A když se nám nechce šít :-), tak tady:

    Tchibo

  • Kde utrácíme, protože si nemůžeme pomoct :-)

    Za galanterii tady:


    Za pěkné věci tady:

  • Inspirace, co je potřeba dětem ušít je třeba tady: :-)