Kdo získá certifikát na nákup v obchůdku U Melluzínky?

Naše milé švadlenky. Dnes Vás s námi nečeká žádná práce, jen radost a těšení se, jestli jste to právě Vy, kdo si vybere krásné látečky v obchůdku U Melluzínky.

Jak jste se dočetli v našem minulém e-mailu nebo na stránkách našeho obchůdku, každý, kdo u nás nakoupil v době od středy 8.2.20117 do úterý 14.2. 2017 byl zařazen do slosování o certifikát v hodnotě 500 Kč na nákup látek v obchůdku U Melluzínky. Je vidět, že látky Vás fakt berou, protože bylo z čeho losovat.:-)

K losování výherce jsme použili opět náš oblíbený generátor náhodných čísel. Zadali jsme do něj rozsah koncových trojčíslí faktur vystavených v uvedeném období a tady je výsledek:

Vygenerované číslo faktury

Majitelka faktury s číslem 201730298 získává certifikát v hodnotě 500 Kč na nákup látek v obchůdku U Melluzínky, který pro Vás věnovala milá Mellu.

Prozradím, že šťastnou majitelku certifikátu je Michaela a koupila si od nás návod na meditační polštář a podložku. A pak, že ty vyšší síly nemají něco do sebe.:-)

Míše moc gratulujeme a certifikát brzy pošleme!

Všem děkujeme za účast a důvěru, kterou do našich návodů vkládáte.

Pokud se Vám takové akce líbí, dejte nám vědět v komentářích. Zkusíme jich pro Vás zprostředkovat více.:-)

Krásné dny přejeme.

Bára & Dáša


PS: Příští týden v úterý poběží webinář s tématem školy. U nás je škola stále velké téma. Webinář jsem viděla už loni a pokud to u Vás taky občas dře, vřele doporučuji se na něj kouknout. Kliknutím na obrázek se dostanete na přihlašovací stránku webináře:

škola učení úkoly hravé učení známky tipy na učení domácí úkoly školní známky jak na učení známky ve škole špatné známky ve škole špatné známky známkování ve škole jak se učit s dětmi

Bára & Dáša_mamas
Zakladatelky projektu Šijte s námi. Svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře
  1. Adéla napsal:

    Gratuluji 🙂 Úžasná soutěž, já jsem se tedy neúčastnila, ale někdy v budoucnu se ráda taky přidám, když něco podobného opět vymyslíte 🙂 Ať se daří. Adéla.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Střihy a návody v e-shopu
  • Rubriky
  • Co nás baví…

    Učit vás nové věci:

    průvodce švydlenky začátečnice

    Látky nás baví nakupovat tady:

    mamtex.cz

  • Nejnovější komentáře
  • Nejnovější příspěvky
  • Archivy
  • Jsme na facebooku
  • KDE RÁDY NAKUPUJEME!

    Vše z galanterie tady:

    Stoklasa


    A když se nám nechce šít :-), tak tady:

    Tchibo

  • Kde utrácíme, protože si nemůžeme pomoct :-)

    Za galanterii tady:


    Za pěkné věci tady:

  • Inspirace, co je potřeba dětem ušít je třeba tady: :-)