Dámské tričko SUMMER – nový střih a návod mamas

Mám radost, že vám můžu představit nový střih s podrobným návod na ušití, který přibyl v našem obchůdku. Jedná se totiž o střih na dámské tričko a díky testování střihu a jeho velikostí, nám s Dášou přibylo v šatníku několikero nových triček. 🙂

Tričko je jednoduché na ušití, protože se jedná o střih s přinechanými rukávy, takže bych se vsadila, že déle než samotné šití vám bude trvat výběr té nejkrásnější látky nebo kombinace barev.

Tričko si totiž můžete ušít v této jednoduché variantě nebo se sešívaným předním dílem a barvy všelijak kombinovat.

Já jsem šila třeba toto mentolovo-vínově-šedé. A ač na první pohled trochu neslučitelná kombinace barev, výsledek mi přijde zajímavý.

Zadní díl je pak pouze jednobarevný, ale kdyby někdo toužil po barevné kombinaci i ze zadní strany, můžete se do ní samozřejmě pustit.

Tričko má ve spodním lemu předního dílu navlečenou gumičku, která přední díl lehce stáhne a tričko tak nikde neodstává. Zadní díl je pak mírně prodloužený. Tričko se tak pěkně hodí jak ke kalhotám tak k sukni.

Pokud by se vám líbilo, mít v šatníku taky takové tričko, které je navíc raz dva ušité, najdete ho v našem e-shopu tady a nebo si návod se střihem můžete přidat do košíku rovnou kliknutím na tlačítko níže.

Líbí se vám nový střih? Užijete ho? Napište nám do komentářů a nezapomeňte pak připojit také fotku vašeho trička do galerie.

Užívejte prázdninové dny plnými doušky. Je to báječný čas na tvoření všeho druhu.

Vaše Bára


Bára (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, kterou baví život, máma dvou báječných dětí, manželka skvělého muže. Spolu s Dášou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnout.
Komentáře
  1. Adéla Procházková napsal:

    Tý jo, moc hezký, obě varianty!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů