Dívčí mikina/šaty Elsa

Je konec května, začátek června, ale bohužel letošní počasí je ideální od rána až do večera na lehkou mikinu. Tak vám dnes představujeme nový model mikinu Elsa. Už podle názvu jde o model dívčí. Jedná se o mikinu bez zapínání, úzkého střihu s dlouhým rukávem.

U krku zakončeného nařaseným kříženým stojáčkem.

Roztřízený přední díl má z rubové strany schovanou průběžnou kapsu klokanku.

Rukávy jsou prodloužené a zakončené otvorem pro palec. U nás Vandy oblíbené zakončení. Tento otvor je ve švu. Proto je šev spodní díl rukávu pootočen vůči švu horního dílu rukávu.

Tady na fotce z rubové strany je vidět kapsa i šev rukávu.

Spodní zakončení je u mikiny pouze založením.

Mikina se v šaty promění po našití složeného patentu. Velikost tohoto patentu je na vás a vašich požadavcích.

Střih a fotonávod je pro vás připraven v našem e-shopu. Nebo si jej můžete vložit do košíku pomocí červeného tlačítka níže.

Líbí se vám naše nová dívčí mikina? Nemáte po ruce vhodný materiál? Butik s látkami LÁTKY KONVALINKA připravil pro všechny na první nákup slevu 10%.

Vybírejte na: latkykonvalinka.cz

Slevový kód: NAKUP10

Sleva platí pouze na první nákup pro objednávky minimální hodnoty 300 Kč bez dopravy na nezlevněný sortiment. Planost kódu je do 31. 12. 2021.

Těšíme se na fotky a komentáře.

Krásné dny a šijte s námi.

Dáša

Dáša (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, která si jde za svými sny. Máma dvou báječných dětí, partnerka skvělého muže. Spolu s Bárou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů