Pánské tričko

Krásný den, dnes vám představuje novinku v našem obchůdku zaměřenou pro muže – pánské tričko. Jedná se velikostmi o pokračování našeho střihu trička od dětí přes chlapeckou verzi až po velké chlapy. Tričko je volného rovného střihu ve velikostech 44 až 56 . Vybrat můžete dlouhý či krátký rukáv nebo jejich kombinaci.

Pánské tričko velikost 46

Ani naši muži nemají postavu, která má rozměry ve všech partiích odpovídající tabulce velikostí. Takže i zde se můžete pustit do úprav. Při výběru střihu vycházejte z míry obvodu hrudníku a obvodu pasu. Tričko je dosti široké, takže pro postavy, které mají boky „mírně“ větší než hrudník bude sedět. U vypracovaných postav, kde dominují ramena upravte střih zúžením ke spodnímu okraji.

Pokud střih přiložíte na nošené tričko, uvidíte kde a co je na našem střihu odlišné. Jen nezapomeňte, že náš střih, tedy střihová příloha již obsahuje přídavky na švy (cca 9 mm) a záložky 2 cm.

Proč šít pánské tričko? Můžete si upravit střih podle požadavků, můžete sáhnout po zajímavé a „neokoukané“ látce a můžete trička ušít celé rodině.

Já ušila stejná trička pro manžela i syna, ale z focení nic nebylo. Šimon řekl, že nebude nosit stejné jako taťka… a dcera už se nevejde. 🙂

Střih na mamas pámské tričko seženete u nás v obchůdku tady >> nebo pod tlačítkem níže.

Vzorované úplety v „pánském“ stylu doma ve skříni opravdu nemám. Proto jsem pro tento projekt navštívila prodejnu vaše látky v Brně (vaselatky.cz) a vybral několik materiálů.

Bavlněný úplet digitální potisk – mapy světa metráž. Na tomto úpletu je skvělé, že má šíři 175 cm. Dalo to trochu práce, ale střihla jsem trička s krátkým rukávem pánské (velikost 46) a dětské (velikost 122).

Bavlněný úplet digitální potisk – panel. Tento velký panel má šíři 175 cm a délku 90 cm. Vejde se na něj střih celého trička i s krátkými rukávy. Přední a zadní díl mají jiný motiv.

Pánské tričko velikost 56

Výrobce nabízí panely různých velikostí. Některé se dělají jak ve velikosti dětské i dospělé. Liší se velikostí panelu i samotného potisku. Níže je dětský panel. Je vhodný na přední i zadní díl. Já jsem si koupila jen jeden na přední díl, na zbytek trička jsem si dokoupila černý bavlněný úplet.   

Zde je vidět rozdíl mezi úpletem s celoplošným potiskem – rubová strana je světlá, lícová strana je černě potisknutá s motivem. Pletený úplet je černý z obou stran, je totiž pletený z černého vlákna.

Sportovní úplet s digitálním potiskem – metráž, šíře 145 cm. Tento materiál jsem vybrala na sportovní tričko u nás určené na kolo. Materiál je 100% PES, nic tedy nebude nasávat, vše bude pouštět ven. Je na dotek chladivý, příjemně pruží, je mírně z lícové strany lesklý, z rubové strany je světlý.

Věřte nebo ne, pořídit si náš střih a triko ušít, bude to nejsnazší, oproti výběru motivu látky.:-)

Už se těšíme na fotky triček s odvážnými motivy v naší galerii.

Dáša

Dáša (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, která si jde za svými sny. Máma dvou báječných dětí, partnerka skvělého muže. Spolu s Bárou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • Střihy a návody v e-shopu
  • Rubriky
  • Co nás baví…

    Učit vás nové věci:

    průvodce švydlenky začátečnice

    Látky nás baví nakupovat tady:

    mamtex.cz

  • Nejnovější komentáře
  • Nejnovější příspěvky
  • Archivy
  • Jsme na facebooku
  • KDE RÁDY NAKUPUJEME!

    Vše z galanterie tady:

    Stoklasa


    A když se nám nechce šít :-), tak tady:

    Tchibo

  • Kde utrácíme, protože si nemůžeme pomoct :-)

    Za galanterii tady:


    Za pěkné věci tady:

  • Inspirace, co je potřeba dětem ušít je třeba tady: :-)