Šortky ROSE – nový střih a návod

V dnešním článku vám jdeme představit náš nový střih a návod na nabírané dívčí šortky ROSE.

Jedná se o střih určený pro tkaniny, tedy nepružné látky. Sáhnout můžete po jemnějším plátýnku, voálu, mušelínu (gázovině), ale i lehké riflovině. Chybu neuděláte s bavlnou ani se lnem.

Kraťásky jsou v pase do gumy, která je všitá jen do zadní části a šortky tak v předu zůstanou pěkně hladké. Pásek v přední části můžete dozdobit knoflíčkama, které však nemají žádnou funkci. Tedy kromě té zdobící.

Do pásku můžete všití buď širokou gumu nebo tři užší a pásek mezi nimi prošít. Vše je v návodu popsáno.

Šortky mají klínové kapsy na drobnosti. Lze na nich udělat výpustek a pohrtát si tak i s barevnými detaily.

Nohavičky jsou zakončeny na dva způsoby. Buď do pevného lemu s knoflíčkem či drukem nebo do tunýlku navlékneme šňůrku s všitou gumičkou, aby lem zůstal pružný a stavitelný i po ušití. Oba způsoby šití jsou v návodu popsány.

Střih je připraven v 17 velikostech od 80 až po 176. Takže si můžete kraťásky ušít klidně i pro sebe, jestli se do naší velikostní tabulky s obvodem boků vejdete.

Najdete ho v našem e-shopu tady >> nebo si jako vždy můžete vložit střih do košíku kliknutím na tlačítko níže.

Věřím, že se vám náš nový střih bude líbit a hlavně hodit a budeme se těšit na fotky vašich ROSE šortek v galerii nebo FB skupině.

Mějte se krásně a šijte s námi.

Bára

Bára (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, kterou baví život, máma dvou báječných dětí, manželka skvělého muže. Spolu s Dášou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnout.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů