Crop vesta NELA – nový střih a návod

I když to tak venku zatím nevypadá, podzim už nám pomalu začíná klepat na dveře a my vám jdeme představit náš nový střih s podrobným fotonávodem, který skvěle využijete do podzimních outfitů. Je to prošívaná cropová vesta.

Já vím, maminky tento model příliš neocení, ty by raději něco delšího, ale možná teď máte šanci ušít něco pro svou teenagerku a je naděje, že to bude nosit. 🙂

Vestu můžete ušít buď z hotového proševu nebo si prošev vytvořit sešitím šusťákoviny nebo jiného svrchního materiálu s vatelínem. Já preferuju druhou variantu, protože můžeme zvolit vatelín větší tloušťky a vytvořit tak vestu opravdu nadýchanou.

Vestičku jsme připravily tak, aby byla jednoduchá na ušití a přitom dosahovala kýženého efektu nadýchanosti a podkasání.

V bočních švech jsou všity kapsy.

Stahovací gumička je všita v tunýlku vytvořeném v podšívce.

Límec je celý tvořen vnější vrstvou, aby nám v horní části odpadl šev a byl pěkně objemný.

Střih je připraven v sedmi velikostech od 140 až po 176. Mnohé si tak můžete ušít vestu i pro sebe.

Pokud by se vám cropová vestička zdála příliš krátká, není nic snazšího, než si díly o pár centimetrů protáhnout, a vestu tak prodloužit.

Vestu najdete v našem e-shopu tady nebo si střihovou šablonu s podrobným fotonávodem můžete rovnou vložit do košíků kliknutím na tlačítko níže.

Věříme, že se vám náš nový střih bude líbit a hodit a těšíme se na vaše kousky v galerii.

Krásné dny!

Bára

Bára (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, kterou baví život, máma dvou báječných dětí, manželka skvělého muže. Spolu s Dášou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnout.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů