Pánský balíček elektronických střihů

Dnes Vám chceme představit novinku na našem e-shopu. A to je BALÍČEK PÁNSKÝCH STŘIHŮ v elektronické formě . Jednoduše si mamas pánské modely vložíte do košíku na jeden klik a zaplatíte výhodnější cenu než při koupi jednotlivých střihů.

V balíčku je pánské tričko, dlouhé kalhoty a trenýrky. Na tričko a trenýrky můžete použít stejný materiál a vyladit pro svého muže set.

Tričko je rovného střihu. Můžete zvolit dlouhý nebo krátký rukáv.  

Trenýrky jsou ve stylu boxerky s vloženým dílem. V pase je můžete zakončit „tunýlkem“ s gumou nebo gumou našitou. Nemají zadní ani boční šev, jsou tedy při nošení pohodlné.

Sportovní pánské kalhoty jsou rovného střihu. Mají kapsy a zapínání na druky. V návodu se dočtete i jak druky nahradit za zip.

Pánská balíček naleznete zde.

Věříme, že balíček vás třeba inspiruje k ušité krásného dárku pro své pánské poklady, ať už je to manžel, přítel nebo syn.

A navíc pokud máte více chlapů po ruce, které chcete „obšít“ – tričko, kalhoty i boxerky najdete v našem e-shopu i v dětských a chlapeckých velikostech.

Krásný podzim a pohodové pánské šití.

Dáša

Dáša (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, která si jde za svými sny. Máma dvou báječných dětí, partnerka skvělého muže. Spolu s Bárou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů