2. adventní losování 2023

Krásnou třetí adventní neděli. Kdo sleduje naše novinky a akce, tak jistě čeká na druhé adventní losování z našeho adventního kalendáře 2023.

Opět losujeme pět výherců, kteří získají praktické ceny pro švadlenky. Losujeme ze všech objednávek, které měly v poznámce uvedeno heslo ADVENT a byly v našem e-shopu uskutečněny v týdnu od 10. do 16.12.2023.

Ceny jsou téměř shodné jako v minulém losování, jen se nám změnily látky a barvy nití ve čtvrté a páté ceně. Ráda bych ale upozornila na cenu první – pořadač dětských střihů. Líbí se vám? Pořadač, kde jsou uloženy vaše střihy? Hezky přehledně a bezpečně? I vy ho můžete mít. Pro vítěze našeho losování máme pořadače zelené, ale všichni ostatní najdou v našem obchůdku pořadače bílé a připravené hned v několika variantách „náplní“. Myslíme i na ty z vás, kteří naše střihy mají, najdou u nás pořadač prázdný s lištami pro zavěšení. Ale zpět k losování. Malé představení cen a pak výsledky losování.

1. cena – POŘADAČ DĚTSKÝCH STŘIHŮ

2. cena – SAD DVOU STŘIHŮ

3. cena – SADA DVOU STŘIHŮ

4. cena – BALÍČEK – LÁTKA ÚPLET + SADA NITÍ

5. cena – BALÍČEK – LÁTKA TEPLÁKOVINA + SADA NITÍ

Všichni výherci ještě získají malou pozornost pro vánoční naladění – Stromeček pro sestavení z komponentů v náhodně vybrané barvě.

Představujeme VÝHERCE druhého adventního losování.

Opět jsme vzaly všechny objednávky, které byly uskutečněné a zaplacené v termínu od 10.12.2023 do 16.12.2023 a měly v poznámce uvedeno heslo ADVENT. Seřadily jsme je za sebe a přiřadily jim čísla. Máme jich tentokrát celkem 94.

Pak jsme přivolaly na pomoc generátor náhodných čísel a nechaly ho vylosovat 5 výherců. Na záznam se můžete podívat tady:

A vylosovaná výsledná čísla pro tento týden jsou…. tramtararáááá…. tato:

Vylosovaná čísla jsme spárovaly s tabulkou soutěžících a máme tady tyto výherce:

Veronice, Boženě, Aleně, Evě a Pavlíně, pěti vylosovaným holkám, srdečně gratulujeme a můžou se těšit na balíček s cenou! Boženka má požehnaný adventní čas, protože byla vylosována i v prvním týdnu. 🙏🏻

Moc děkujeme i Vám všem, co jste se do naší adventní hry zapojili, moc si toho vážíme. Věřím, že i když jste nebyli vylosovaní, že samotná náplň našeho adventního kalendáře je pro vás malým dárkem. Naše adventní losovací hra už končí, ale adventní kalendář tady pro Vás bude až do Štědrého dne.

Užijte si pohodovou sluníčkovou 3. adventní neděli.

Děkujeme, že jste tady s námi. ❤️

Vaše Bára a Dáša

Dáša (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, která si jde za svými sny. Máma dvou báječných dětí, partnerka skvělého muže. Spolu s Bárou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů