Výhodný balíček MIMI střihů

Naše milé švadlenky, dnes vám jdu představit náš nový výhodný balíček střihů. Už u nás najdete balíček pro holky, pro kluky a pro pány a nyní přišly na řadu ty nejmenší děti.

V balíčku na vás čekají kalhoty s laclem, šatová sukýnka, bodyčko, naše oblíbená čepička na zavazování a spodní kalhoty alias legíny s upraveným zadečkem pro plenu. Prostě směs střihů, které můžete vzájemně pěkně kombinovat.

A jako bonus, aby bylo vše ještě dokonalejší, jsme vám ke střihům přihodily ještě jeden nový střih zdarma.

Je to střih a návod na dětské capáčky. Tento střih u nás na webu nikde nenajdete. Je k dispozici pouze s tímto výhodným balíčkem mimi střihů. Využijete je do kočárku, autosedačky nebo nosítka. Zahřejí nožičky a krásně doplní celý outfit.

Capáčky jsou ušité tak, že nikde neuvidíte nezačištěný šev, takže je můžete používat i boustranně.

Balíček seženete u nás v e-shopu tady >>

Z prodejní stránky se dostanete i na jednotlivé návody, které balíček obsahuje, kdybyste si je chtěli prohlédnout podrobněji.

V dohledné době pro vás připravíme tento balíček i v papírové podobě, takže pokud neradi tisknete a slepujete střihy, dejte nám vědět do komentářů, že by se vám papírový balíček hodil a my na tom mákneme. 🙂

Co si budeme povídat, na ty nejmenší se šije nejlíp. Spotřeba látky minimální, je to rychle ušité, žádné kilometry švů a když jim to oblíkáte, vůbec neodmlouvají. 🙂 To u puberťáků už moc nefunguje. Takže pojďte šít s námi a užívejte si to, dokud jsou děti malééé!

Mějte krásné dny!

Bára

Bára (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, kterou baví život, máma dvou báječných dětí, manželka skvělého muže. Spolu s Dášou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnout.
Komentáře
  1. Vendula napsal:

    Dobrý den děvčata,
    když budeme hodně prosit 🙂 :-), nebude možnost koupit střih na capáčky samostatně?
    Děkuji Vendula

    • Bára (mamas) napsal:

      Vendy, to je ale podpásovka.:-) Ale musíme být zásadové, píšeme, že nikde jinde na webu nejsou k mání, takže bohužel, samostatně prodejné nebudou, jen v balíčku. Je mi líto. Bára

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů