Dámské tričko WIND – nový střih a návod

Ráda bych vám představila nový střih, který je nyní k dostání v našem e-shopu.

Jedná se o dámské tričko, které jsme pojmenovaly WIND = vítr, protože jeho přední díl vlaje jako ve větru.:-)

Jedná se o tričko volnějšího střihu, kdy přední díl je ve spodní části zkřížený a vytváří zajímavý efekt. Výstřih je kulatý, začištěný proužkem na polovinu ze stejného materiálu, jako je tričko. Rukávy jsou krátké, zakončené manžetou.

Doporučeným materiálem pro tohle tričko jsou splývavé úplety jako je viskózový, bambusový apod. Lze sáhnout i po jemném bavlněném úpletu.

Tričko je jednoduché na ušití, i když jsme u něj zvolily obtížnost pro mírně pokročilé. Je to z toho důvodu, že ho šijeme z „živých“ materiálů a ne každému začátečníkovi se to může líbit.

Pro ušití doporučujeme overlock, ale to je doporučení pro všechny úplety, ale zvládnete jej ušít i na běžném šicím stroji. Jen je potřeba počítat s tím, že začištění výstřihu a vnitřních švů nebudu vypadat z rubu tak pěkně, jako při použití overlocku.

Zde máte ještě pohled na tričko na postavě. Ať máte představu, jak vám bude slušet. 🙂

Tričko najdete jako vždy v našem e-shopu tady>> a nebo si střih s návodem můžete rovnou vložit do košíku kliknutím na tlačítko níže.

Střih je zatím dostupný pouze v elektronické podobě, ale pokud byste měli zájem o papírový střih, dejte nám vědět do komentáře a my přípravu papírového střihu urychlíme.

Líbí se vám nový střih a bude se vám hodit pro zpestření vašeho šatníku? Těšíme se na komentáře.

Mějte se krásně a šijte s námi, ať můžete šít doma sami.

Bára

Bára (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, kterou baví život, máma dvou báječných dětí, manželka skvělého muže. Spolu s Dášou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnout.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů