Tepláčky od Evy

Fotky svých povedených výrobků nám poslala Eva Dvořáčková. Připsala i krátký příběh, jak tepláčky vznikaly:

Nyní jsem na MD a peněz není nikdy dost, tak jsem hledala nějaký střih na oblečení, který bych i já zvládla. Našla jsem ten Váš na tepláčky a hned se mi zalíbil, jak je jednoduchý a jak rychle to bude hotové. Vytiskla jsem si návod, pohledala staré trička, a hned se pustila do díla. Za 2 hodiny byly tepláčky na světě. Trochu jsem se bála práce s úpletem z vytahaného trička ale nakonec to dopadlo nad očekávání dobře. Přikládám první a druhé foto.

DSC_0214

DSC_0213

Vyzkoušela jsem to dcerce a kupodivu byly dobré. Po šmejdění internetem jsem našla jeden obchůdek s látkami hlavně úplety a objednala jsem si zbytky látek (kojenecký mikroplyš) a pustila se do šití dalších tepláčků a ještě mi zbylo dost i na mikinku -střih jsem získala obkreslením bodyčka které je nám trochu volné ale jinak padne. A výsledek je na foto č.3.

DSC_0226

 

Děkujeme Evě za krásné fotečky a milý mail.

Krásný víkend všem.

b.

Bára & Dáša_mamas
Zakladatelky projektu Šijte s námi. Svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře
  1. Tereza napsal:

    Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaký jste našla na internetu obchod s těma látkama? Děkuji 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů