Věcičky a vychytávky od Adély

Minulý týden jsem vám slíbila kupu inspirace od Adély a je to tady. Áďu už z naší sekce „vaše tvorba“ dobře znáte a její věci patří k opravdovým perlám vaší galerie. A nejinak tomu bude i dnes.

DSC01157

Máte doma mrňouska a látkujete? Pořiďte mu krásné, Vámi šité svrchňáčky, stejně jako to udělala Adéla a mnoho jiných do látkování zapálených maminek. Střih a návod najdete tady.

DSC01155

Blíží se čas hňácání těst, válení, vykrajování a pečení. A na tyto činnosti je třeba se pořádně vyzbrojit. Co třeba zástěrkou, kuchařskou čepicí, chňapkou a vším, co tenhle návod se střihem obsahuje. 😉 A všimli jste si té krásně tématické látky na zástěrce. 🙂

DSC01119

DSC01154

A ještě tady máme krásný jahůdkový set. Krásná látečka a krásně ušito. Střih na triko najdete v eshopu a návod a střih na kraťasy a sukýnku jsou na blogu k dispozici zdarma. Stačí si je vyhledat.

DSC01167

A dnes šitím nekončíme. Už máte doma náš střihový list? A používáte ho takhle vzorně jako Adéla? Fakt krása, klobouk  dolů. Měla bych se nad sebou a svým bincem ve střizích zamyslet. 🙂

DSC01168

A ještě jedna inspirativní fotečka ze zákulisí. Vypadá to u vás podobně? Látky kam se podíváš a pořád není dost? 🙂

Ady, moc děkujeme za fotečky plné inspirace i sdílení kousku svého prostoru. Je fajn, když pro nás nejste jen jména nebo přezdívky v komentářích.

Moc díky i všem ostatním holkám, co nám své kousky posíláte a těšíme se na další.

S vděčností,

Bára

Bára & Dáša_mamas
Zakladatelky projektu Šijte s námi. Svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře
  1. Adéla napsal:

    Verčo, s časem je to špatný, šiju když malá spí, což je po obědě, to je můj svatý čas, kdy se snažím zásadně neuklízet a nevařit, ale šít, číst, relaxovat…no a nebo někdy chvilku když je Anežka na návštěvě vedle u babičky no a večer, to už často po celým dni nemám energii. Ale někdy mám takové šicí návaly, kdy toho za krátký čas vznikne hodně a pak delší dobu nic.
    Ve střizích jsem si dělala pořádek v jednom týdnu, kdy nám nešel internet, to bylo najednou času na resty 🙂 Internet je žrout času.
    No ale celkově, já raději sednu k šití, než abych pořád uklízela a podobně, však kdyby jste to u nás kolikrát viděly 🙂 Zvlášť když máme včelařskou sezónu, to jde stranou i šicí stroj.
    Adéla.

    • Monika napsal:

      Díky za inspiraci se střihovým listem, nakoplo mě, že ho fakt někdo vyplňuje ;). Mám ho uložený, ale teď jsem zjistila, že už po půl roce si nic nepamatuju :D… a poznámky by se hodily… tak snad nám taky vypnou internet, tak na 14 dní :)))).

  2. Veronika napsal:

    Smekám před Adélou, moc pěkné věci, a dumám, kde na to bere čas… 🙂 A jedna otázka – kde je možné získat střihový list? Vypadá vymakaně a moooc by se mi hodil 🙂 Díky, Veronika

    • mamas napsal:

      Veroniko, střihový list jsme posílaly těm, kdo si stáhli střih na kraťasy. Teď už ale nechodí. Tak já ho hodím na stránku k návodům pro stažení zdarma. 🙂 Bára

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů