Softshell ještě jednou – bundička od Terky

Jak už jsem naznačovala minulý týden i dnes pokračujeme v inspiraci ze softshellu. Tentokrát mám tu čest představit vám krásnou softovou bundu od Terky. Terka připojila i milý mail a já se s vámi o něj podělím. Je to důkaz, že nemusíte být žádné zasloužilé švadleny, abyste si takovouhle bundu mohly ušít.

Terka napsala:

„Právě jsem došila softshellovou bundičku podle vašeho návodu a všechno šlo jako po másle. Jsem teď na sebe opravdu pyšná, nikdy by mě nenapadlo, že něco takového dokážu, díky. 

Jsem úplný začátečník, mám stařičkou veritasku a za sebou jen pár tepláčků, a přesto jsem se odvážně pustila rovnou do bundy. Není zdaleka perfektní, ale v mých očích až na několik drobností dopadla skvěle. A to díky vám. Návod je úžasný, srozumitelný a doplnění fotkami pomohlo tam, kde jsem trošku tápala. Trošku jsem si zkomplikovala rukávy, protože jsem dovnitř, tak aby nerušil, všívala náplet, ale i to se po trošce zápasení podařilo:)

Jeden malý tip nakonec. Potřebovala jsem bundičku zmenšit, a protože nemám se zmenšováním střihu žádné zkušenosti, vyřešila jsem to po svém. Na tiskárně nastavila velikost měřítka na 90% a velikost 74 byla na světe:)“

A teď už se pojďme podívat, na to povedené dílko.

002 Softshellova bunda

003 Softshellova bunda

001 Softshellova bunda

Tak co tomu říkáte? Tohle, že je prvotina! 🙂

Terko moc děkujeme za fotky bundičky i malého skřítka. Nádhera. A taky za milý mail. 😉

Všem co posíláte fotky děkujeme a těšíme se na další. Příště už to bude zase z jiného soudku.

Pěkné dny všem přeji.

Bára

Bára & Dáša_mamas
Zakladatelky projektu Šijte s námi. Svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů