Pro vnučku od Mariky

Krásný den všem zapáleným švadlenkám. Minulý týden jsem vás ošidila o ukázky vaší tvorby. Trochu stávkoval počítač, tak nebylo kde tvořit.:-) Pozn.: Tím se také omlouvám těm z Vám, komu jsme zatím neodpověděly na nějaký mail, postupně to napravuji, ale kdyby se někdo nedočkal odpovědi, tak pokud je to důležité, prosím napište znova, je možné, že jsme mail nezachytily. Děkuji. Konec administrativy a jdeme na vaše tvoření. Tento týdne tedy hned 2 x, ať napravíme ten týden minulý.

Fotky svých výrobků a milý mail nám poslala Marika Schmidtmayerová. Jak sama napsala, v dubnu čeká vnučku, tak pro ní tvoří. Nejsou to sice výrobky podle mamas návodů, což je základ této galerie, ale uděláme výjimku a vy se můžete nechat inspirovat Mirčiným tvořením.

Mirka popsala:

„Návod na bačkůrky jsem našla na internetu, na panenku z ponožek taky. Zásobník na plenky jsem viděla na některých postýlkách a moc se mi líbil, tak jsem zkusila, foto sice není perfektní, ale lepší nemám. Ze zbytku látky jsem ušila kapsář, v horní části kapsiček jsem provlékla kulatou tenkou gumičku, zavěšení na suchý zip.“

panenka z ponožky

Zásobník na pleny

Zásobník na pleny2

Zásobník na pleny3

Tak co, hodil by se vám taky takový zásobník nebo kapsář?

Marice moc děkujeme za fotky a těšíme se na další vaše dílka a díla.

Mějte krásné, teď už jarní dny!

Bára

Bára & Dáša_mamas
Zakladatelky projektu Šijte s námi. Svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů