Inspirace od Verči

Krásné čtvrteční ráno všem švadlenkám. Nevíte do čeho píchnout? (To je dobrý vtip ta věta, to bych chtěla někdy zažít, až mizí ty hory nevyžehleného nebo špinavého prádla, zimní boty co čekají na „zazimování“, okna, přes které koukám na zarostlou zahradu by taky zasloužily trochu pozornosti apod.:-)) Ale Vy určitě víte jak to myslím. Svrbí Vás prsty, něco byste si ušily, ale nevíte do čeho se dát, protože nejradši byste ušily všechno. 🙂

Tak se pojďme dnes podívat, co si doma šije Verča Hlavicová. Věřím, že to inspiruje i Vás. I když Velikonoce už jsou za námi, ale tulipánek pro radost si můžete ušit kdykoliv. A softky, ty se prostě hodí vždycky. 🙂

IMG-20160307-WA0011

IMG-20160309-WA0011

IMG-20160309-WA0004

20160415_140309 (1)

20160414_161341

20160414_161042

Veronice moc děkujeme za fotky svých krásných výrobků i za milé maily, které k nim vždy neváhá připojit.

A na čem teď pracujete Vy? Co leží na pracovním stole nebo zatím ve Vašich hlavách? Napište nám do komentářů, ať taky víme do čeho píchnout.:-)

Mějme všechny krásné dny!

Bára

Bára & Dáša_mamas
Zakladatelky projektu Šijte s námi. Svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře
  1. Lenka Loučná napsal:

    Dobrý den, zvířátka jsou opravdu krásná, sama mám teď nějaký volný čas a něco podobného bych si hrozně chtěla vyzkoušet. Mohla bych se prosím zeptat, čím zvířátka šijete? Já se dívám po nějakém stroji, také na běžné domácí šití, opravy a tak dále, jen jsem v této problematice málo zběhlá /dříve jsem šila ještě na klasickém „šlapacím stroji“ Mohla bych se prosím zeptat, který z těchto strojů byste mi doporučila v poměru cena/výkon? Velmi děkuji a přeji hodně štěstí.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů