Hromada inspirace od Jany

Blíží se víkend a s ním třeba chvilka na Vaše šicí tvoření. Spadáte-li do běžné skupina švadlenek, je Váš seznam položek, které chcete ušít sice tak na půl roku naplněný, ale i přesto se můžete dnes inspirovat krásným tvořením od Jany a položkám na Vašem seznamu třeba změnit priority. 🙂

Jana k fotečkám připsala milý mail a s jejím svolením si jej zde dovolím publikovat, protože Vás jistě mnohé osloví.

„Dobrý den Báro a Dášo,
zhruba před rokem jsem Vám posílala fotku bundičky, kterou jsem šila podle Vašeho návodu a už nějakou dobu plánuji Vám zaslat dalších pár fotek, abyste viděly, jak jsem za ten rok pokročila, protože je to hlavně Vaše zásluha.
Popravdě musím říct, že jsem si za ten rok vypěstovala na Vašem blogu vysloveně závislost – lezu na něj několikrát denně, aby mi náááhodou neutelko něco nového. 😀
Definitivně jsem se rozhodla, že Vám napíšu, před týdnem, kdy jsem o víkendu ušila dceři do školky novou bundičku na jaro/podzim a byla jsem na sebe dvojnásobně hrdá, protože jsem si na ní udělala střih úplně sama a tím pádem jsem se musela sama poprat i se šitím. Jaké pro mne bylo dnes ráno překvapení, když jsem vstoupila na Vaše stránky a tam byl nový návod na téměř stejnou bundu. 😀 Asi mi to nebudete věřit, ale původně jsem měla v plánu i tu svojí bundu udělat s raglánovými rukávy, ale netroufla jsem si na to, tak jsem si řekla, že to pak risknu u bundy zimní. No, takže je více než jasné, že zimní bundu už budu dělat podle Vašeho nového návodu, protože to je prostě sázka na jistotu! Musím Vám vyseknout velkou poklonu, protože Vaše fotonávody jsou prostě dokonalé, úžasně se podle nich pracuje. Narazila jsem na internetu na několik dalších blogů, kde jsou k dispozici fotonávody, ale ještě jsem nenašla žádný jiný blog, kde by byly návody zpracovány tak úžasně, jako u Vás.

Jako první posílám kalhoty ze softu podle Vašeho návodu, které jsem šila krátce po tom, co jsem Vám před rokem posílala první mail.

dsc_04101

Dále již zmiňovanou bundičku (vlastní střih)

dscn2214

dscn2219

dscn2218

dscn2215

Další výtvor je bunda také podle Vašeho návodu, ovšem zvětšená na velikost asi tak 140/146. To tedy nedopadlo úplně dobře, ale nakonec jsem to nějak zachránila. Tuto bundu jsem i „vyteplila“. Bylo to úplně poprvé a na to to, myslím, nedopadlo úplně nejhůř. Ta bunda byla tak úžasně teplá, že si letos chci jednu vyteplenou ušít i pro sebe. 🙂

dscn2221

dscn2222

Také posílám foto dvou kostýmů, které jsem dělala dceři na karneval a na pálení čarodějnic na začátku letošního roku: (bohužel mám jen jako momentky)

dscn0406

dscn0414

dsc_05551

A posílám ještě poslední výtvory – mikinu pro prostředního syna – vlastní střih.

dsc_05631

dsc_05641

Vloni jsem také šila dětem do školky nějaké „dárečky od Ježíška“. Podle Vašeho návodu polodupačky na panenky:

dsc_04441

dsc_04421

dsc_04571

dsc_04461

Fotky věcí, které nejsou podle Vašich návodů posílám proto, že v každém mém výtvoru využiji alespoň něco z toho, co jsem se naučila od Vás. 🙂
Je toho ještě plno, čím bych se Vám ráda „pochlubila, ale už tak jsem Vás dnes zahltila víc než dost…
Nevím, jak Vám dostatečně poděkovat, protože si myslím, že z dnešních fotek je jasné, že jsem se za ten rok o dost ve svém šití posunula a ještě jednou musím zdůraznit, že největší zásluhu na tom máte Vy, tým mamas, a Váš blog s radami a návody. Takže velké a upřímné DÍKY Vám oběma!

Janě moc děkujeme za krásné fotečky i milý mail, kde nás neváhala chválit. 🙂 Moc si toho vážíme. Je skoro neuvěřitelné, kam se Jana za ten rok posunula. 

Tento mail jsme se nerozhodly sem dát, pro ty pochvaly, ale proto, abychom Vám ukázaly, že vše co chcete je možné. Stačí chtít a zkoušet a to, o čem se Vám před rokem jen snilo, může již dnes být realita.

Těšíme se i na Vaše fotografie.

Mějte krásný tvořivý víkend.

Bára

PS: Já jedu k Dáši, měla narozky, tak se budeme veselit. Co plánujete Vy?

Bára & Dáša_mamas
Zakladatelky projektu Šijte s námi. Svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře
  1. Adéla napsal:

    Jani, jste moc šikovná, fakt smekám, krásné výtvory, navíc si děláte vlastní střihy, to je fakt dobrý. Když vidím ty polodupačky, zrovna včera jsem začala vyřezávat (novým ostrým! kolečkem) díly, že je taky ušiju pro mimčo a vzpomínala jsem, jak to moje šití vlastně začalo před asi 2,5 rokama právě snahou ušít polodupačky pro prvorozenou dceru, tehdy mimčo. No dnes už jsem také se šitím úplně jinde, začínala jsem od nuly a díky Barče a Dáše jsem úplně někde jinde. Aktuálně se mi podařilo ušít nové softky a dvě trika – první poporodní šicí počiny, tak snad také někdy pošlu foto. Přece jen jsem k tomu stroji sedla dřív než jsem čekala, no prostě Anežka ty kalhoty a trika fakt potřebovala, nějak nám povyrostla 🙂 Tak jsem musela:)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů