Označení dětské velikosti ve střihu

Krásný den, dnešní článek je krátký a hlavně informativní. První informace je, že jsme upravily střih na mimi šaty s laclem. A to délku, vše ostatní zůstalo stejné. Upravený fotonávod se střihem si můžete stáhnout na odkaze, který Vám přišel po zakoupení tohoto návodu. Kdo návod a střih nemá tak jej zakoupí v našem obchůdku zde.

Druhá informace souvisí s označením dětských velikostí ve střihu a to konkrétně 68, 86 a 98. Tyto velikosti se snadno zamění a pokud střih tisknete černobíle je to ještě snazší.

Označení velikostí je v lince střihu dané velikosti. Čísla jsou směřována tak, že se na ně díváte ze středu dílu. Toto pravidlo se snažíme uplatňovat pro všechny naše střihy. (U starších střihů se můžete setkat s variantou, kdy na vás čísla směřují při pohledu od spodní strany střihu.) V obrázku je místo pohledu znázorněno okem. Proto spodní linie má čísla „obrácená“. 

Střihy jsou tvořeny v programu, který čísla velikostí umísťuje podle vytvořené čáry. U menších tvarových částí proto nejsou čísla velikostí hezky vedle sebe a také některé protínání čar vychází do mezery, to bohužel nyní neumíme upravit.

Střihy v elektronické podobě jsou podle nás praktické svou dostupností a okamžitým způsoben dodáním. Jsou také přehledné, protože pracujete pouze s jedním modelem. Pokud se obáváte tisku a lepení, stačí to pouze jednou vyzkoušet a uvidíte, že je to sice práce navíc, ale zvládne to každý. Více se o střizích v elektronické podobě dočtete ve článku zde.

A video ukázkou jak slepit velký střih v 15 minutách se nechte inspirovat níže.

Přehráním videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.

Zjistit vícePovolit video

Krásné dny třeba s mamas eketronickými střihy.

Dáša

Dáša (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, která si jde za svými sny. Máma dvou báječných dětí, partnerka skvělého muže. Spolu s Bárou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů