Chladící box do batohu

Možná to znáte a také to zažíváte – velké plány před odjezdem na dovolenou, víkend u rodičů, návštěvu u kamarádů, prostě kamkoli. Já to mívám pravidelně a už po těch letech vím, že nikdy své plány nenaplním. Dnes jsem však v trochu jiné situaci. Jsou prázdniny, čtvrtek večer a podle plánů jsme měli již být na místě týdenního pobytu. Ale nejsme, život to zařídil tak, že jedeme až v sobotu. To znamená dvě noci navíc na přípravy. A tak vám dnes mohu představit první testovací model chladícího boxu.

Není dokonalý, nyní už vím, co bych udělala jinak, ale není čas a materiál na další verzi. Ale pro vás, kdo tento článek čtete, to bude třeba inspirace. Co mě vedlo k šití chladícího boxu? Různé chladicí tašky „tvrdé“ i „měkké“ mám, ale čeká nás společný týden s dětmi, který chceme věnovat turistice, návštěvě památek a používat pouze veřejnou dopravu. Takže vše se bude nosit v batohu na zádech. Ráno vyrazíme a večer se vrátíme.

Fajn, chladicí batohy také existují, ale já tam potřebuji dát i „běžné“ věci. A také už jsem nechtěla investovat do žádného dalšího batohu. Takže vzešla myšlenka na jednoduchý box, který se vejde do tašky i batohu.

Už jsem šila termo obal na lahev. Více se dočtete zde. Takže vnitřní vrstvu boxu tvoří ALU fólie na skla aut. Vnější vrstva je z kočárkoviny a pro větší udržení chladu jsem přidala termolín s hliníkovou vrstvou (ten jsem úplnou náhodou našla v zásobách mezi vatelínem).

Termolín s AL fólii (koupeno na POLYTEX)

Tak vznikla velká kosmetická taška na jídlo. Jsem zvědavá, zda se osvědčí. Pokud bude sloužit podle požadavků, přidám na blog také návod.

Hodil by se Vám také takový chladící univerzální box, který se vejde do batohu či tašky? Budeme rády za vaše komentáře a názory.

Krásné výlety a třeba jako relax šijte s námi.

Dáša

Dáša (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, která si jde za svými sny. Máma dvou báječných dětí, partnerka skvělého muže. Spolu s Bárou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů