Dámské úpletové šaty – inspirace

Dnes pro vás máme inspiraci. Na začátku léta jsme objednávaly látky a já měla zřejmě námořnickou náladu, neboť jsem si vybrala dva úplety a jeden mušelín ve vodním stylu. Níže je fotka objednaných látek, tři látky pod červenou jsou mé a pro mě. Na šaty. A dnes již ušité a nošené.

Objednávka látek z www.darre.cz
Mamas šaty úpletové a šaty DITA.

Šaty z mušelínu jsou náš nový střih DITA. Dvoje úpletové jsou šity podle mamas dámských úpletových šatů, ale jsou na nich drobné úpravy.

Šaty z pruhovaného úpletu – jsou na látce otočené o 90°. Úplet je krásný, příjemný a „tahavý“ v obou směrech. Tak jsem střih prostě otočila a mám pruhy svisle. A byla to skvělá volba.

Šaty s velrybami byla „rychlovka“. Naše střihová šablona na úpletové šaty je „tričko“, ke kterému je přišitý nařasený pruh látky, ozdobený našitým tunýlkem s páskem. No a to jsem já vynechala a tričko protáhla rovnou na délku šatů. Výstřih a rukávy jsem začistila podle návodu.

A doplnila volným páskem.

A rychlošatky během chvilky ušité, jsou na světě.

Jaké šaty máte rády vy? Těšíme se na komentáře.

Dáša

Dáša (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, která si jde za svými sny. Máma dvou báječných dětí, partnerka skvělého muže. Spolu s Bárou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů