Tričko MIMI – nový střih a návod

Po střihu z minulého měsíce, který byl pro ženy a velké holky, tady dnes máme něco pro ty nejmenší. Tričko pro miminka. Jednoduché tričko s raglánovým rukávem pro děti od 1 měsíce do 2 let.

Tričko má ve švu u výstřihu zapínání, aby se pohodlně oblékalo i nejmenším dětem. Výstřih je začištěný tak, aby byl pěkně schovaný i švový přídavek.

Rukávky a spodní lem je začištěný zahnutím a prošitím dvojjehlou. Ale pokud máte raději náplety, stačí rukávky trochu zkrátit a našít na ně náplety.

Tričko si můžete ušít z bavlněných i funkčních úpletů. Sáhnout můžete i po oblíbeném žebrovaném úpletu, který na dětech vypadá velmi roztomile a navíc jej lze sehnat v krásných barvách.

Pokud po tričku se zapínáním netoužíte, můžete přídavky na zapínání jednoduše vynechat a ušít tričko klasické. Tam však doporučuji střihnout výstřih o malinko větší, ať tričko pohodlně přetáhnete dětem přes hlavu. A když sáhnete po teplákovině a po střihu o číslo větším, jednoduše se střihem vykouzlíte i mikinku.

K tričku si s námi můžete ušít i spodní kalhoty (návod a střih tady >>) a celé to doladit čepičkou (střih a návod zdarma zde>>. Rázem budete mít celý kompletek.

Střihovou šablonu na tričko s návodem na ušití najdete v našem e-shopu tady >> nebo si střih můžete přidat do košíku rovnou kliknutím na tlačítko níže.

Věříme, že se vám náš nový střih bude hodit a těšíme se na fotky, třeba celých kompletů, v galerii.

Mějte krásné dny.

Bára

Bára (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, kterou baví život, máma dvou báječných dětí, manželka skvělého muže. Spolu s Dášou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnout.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů