Pořadač plný střihů mamas

Dnes pro vás máme informace o jedné novince, která je velká svým rozměrem a obsahem – pořadač plný mamas střihů. Připravily jsme pro vás několik variant „náplní“, jak se dočtete níže. Ale i pro všechny, kdo již naše střihy mají, možnost pořídit jim kabátek slušivého pořadače.

K samotnému pořadači. Jedná se o pevný pořadač s pákovým mechanismem. Tloušťka hřbetu je 7 cm a pohodlně se do něj vejde 5 desek střihových šablon. Na hřbetě v plastové kapse je štítek, do kterého si můžete napsat názvy střihů v pořadači.

Samotné desky jsou opatřeny závěsnou lištou, která je na nich nalepena.

Máme pro vás připravené různé varianty „náplně“ pořadače – dětský pořadač, dámský pořadač a vlastní pořadač se čtyřmi nebo pěti deskami a také prázdný pořadač s pěti lištami. Vše jsme pro vás připravili a zkompletovali a přidali také několik výhod :o).

Kdo naše papírové střihové šablony nezná, tak se jedná o střihy, které již obsahují přídavky na švy a záložky. V deskách najdete střih barevně vytisknutý na přiměřeně velký formát papíru s maximálním využití místa ve vztahu k přehlednosti. Na samotné střihové šabloně i klopě desek, je odkaz na fotonávod s postupem. K fotonávodu se dostanete po přepsání odkazu do řádku internetového prohlížeče nebo načtením QR kódu chytrým zařízením. Fotonávod je ve formátu PDF a doporučujeme si jej stáhnout a uložit do vašeho zařízení, případně vytisknout. V návodu najdete soupis materiálu, rady jak šít a samozřejmě fotky k jednotlivým krokům s popisem. V jednotlivých deskách také najdete info list pro každý model se základními informacemi – materiál, spotřeba, polohové plány.

V současné době pro vás máme také výhodné poštovné. Pokud si zakoupíte pořadač, před dokončením objednávky vyberte poštovné – papírové střihy za 85 Kč. Pořadač plný nebo prázdný zabalíme a pošleme.

Co v jednotlivých pořadačích najdete:

Dětský pořadač střihů obsahuje naší osvědčenou sérii: softshellovou bundu, softshellové kalhoty, mikinu raglán, tepláky EASY, trička klasik a raglán. Jako bonus také na papírech střihů najdete předlohy pro dětské kraťasy a uni čepici z úpletu.

Dámský pořadač střihů obsahuje – šaty FLOW, mikinošaty EMA, vestu STYLsako RELAX.

Ani jeden připravený pořadač neobsahuje střihy, které chcete? Sestavte si pořadač vlastní! Máme pro vás dvě možnosti – 4 desky v pořadači nebo 5 desek v pořadači dle výběru z nabídky.

Sestavte si vlastní pořadač, který bude obsahovat čtyři vybrané střihové šablony z nabídky. Vybrané střihové šablony napište do poznámky k objednávce, postačí číselné označené např. 302. Podrobnosti o jednotlivých modelech se zobrazí po kliknutí na položky níže. K pořadači se čtyřmi deskami střihů se dostanete zde.

Pořadač s pěti vybranými střihovými šablonami si sestavte stejným způsobem. K pořadači s pěti deskami se dostanete zde.

Vybírat můžete z těchto střihových šablon:

301

Dětská softshellová bunda

302

Dětské tričko klasik a raglán

304

Dětská mikina s raglánovým rukávem

305

Dětská mikina KLASIK

306

Dětská mikina COOL

307

Bunda softshellová JUNIOR

401

Dětské softshellové kalhoty

402

Dětské tepláky EASY

501

Dámská vesta STYL

502

Dámské mikinošaty EMA

503

Dámské šaty FLOW

504

Dámské sako RELAX

601

Pánské sportovní kalhoty

602

Pánské tričko

Naše střihové šablony již máte, ale líbil by se vám pořadač? V našem e-shopu jej najdete také prázdný včetně 5 závěsných lišt.

K prázdnému pořadači s pěti lištami se dostanete tudy.

Zaujala vás naše nabídka pořadačů? Je něco co vám v archivaci a pořádku papírových střihů chybí? Napište nám.

Dáša

Dáša (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, která si jde za svými sny. Máma dvou báječných dětí, partnerka skvělého muže. Spolu s Bárou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnou.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů