6 let webu šijte s námi

Je neuvěřitelné, jak ten čas letí. Zdá se mi to jako včera, kdy jsem psala článek k pětiletému výročí a už je to zase rok. Stejně jako loni, i letos jsme přesné datum propásly a až s koncem září si vždy uvědomíme, že už je to zase další rok, co pro vás píšeme tento blog, tvoříme návody a střihy.

Ku příležitosti výročí jsem mrkla trochu do historie a podívala se, co vás v uplynulém roce nejvíc zaujalo. Původně jsem zvažovala tipovací soutěž, ale vzhledem k uplynulým a vlastně i současným událostem, by to pro vás bylo moc snadné.

Asi byste správně tipli, že největší čtenost, a to nejen za uplynulý rok, ale z celé historie webu, měl článek s návodem na šití roušky. Což je vítězství, které ani nemám chuť moc slavit, ale jsem ráda, že náš článek mohl pomoci tolika lidem.

Pak vás trochu překvapivě zaujal článek o síťované síťovce. To je možná i tím, že je to prostě něco jiného. 🙂

A teď už se konečně dostáváme k tomu, proč k nám na web pravděpodobně chodíte a to je šití, návody a střihy. 🙂

Nejvíc vás zajímal návod na jednoduchou úpletovou sukýnku, najdete ho tady. Pak jste si s námi hodně šili čelenku ze zbytků, šitou abecedu a neminuli jste ani článek o tom, jak zrecyklovat staré kalhoty na nové dětské pláťáky.

A jak už to tak s námi bývá, když slevíme, tak slavíme slevami a poděkováním pro vás. Protože jen díky vám náš web stále žije a dává nám smysl o něj pečovat. Takže ani tentokrát tomu nebude jinak a posíláme vám 15% slevu na vše v našem obchůdku se střihy a návody.

Pro uplatnění slevy stačí kliknout v prvním kroku objednávky na odkaz „chci zadat slevový kód“ a do políčka napsat tento slevový kód:

6letwebu 

Poté bude z ceny objednávky odečtena sleva 15 %. Akce platí do neděle 11.10.2020.

Děkujeme, že se k nám stále vracíte a šijete s námi! Moc si toho vážíme a jste pro nás hnacím motorem do další práce.

Pokud máte chuť nám něco sdělit, napsat co vám na webu chybí nebo naopak přebývá, neváhejte připojit svůj komentář. 😉

Mějte krásné podzimní dny a šijte s námi, ať můžete šít doma sami!

Bára

Bára (mamas)
Spoluzakladatelka projektu Šijte s námi. Žena, kterou baví život, máma dvou báječných dětí, manželka skvělého muže. Spolu s Dášou svým tvořením, psaním podrobných návodů a sdílením zkušeností motivuje ostatní ženy a dodává jím odvahu pustit se do věcí, o kterých neměly tušení, že by je mohly zvládnout.
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů